TAXIPAS

Haal je taxipas in 6 lessen.


HAAL SNEL JE

TAXIPAS


Om als taxichauffeur aan het werk te gaan heb je een taxipas nodig. De taxipas is het bewijs dat je bevoegd bent om als chauffeur personen te vervoeren. Voordat je de chauffeurspas aanvraagt moet je een chauffeursdiploma halen bij het CBR. Deze haal je door het theorie- en praktijkexamen goed af te leggen. Ben je al in het bezit van je rijbewijs B? Dan kun je direct aan de slag om taxichauffeur te worden. Zodra je het diploma gehaald hebt mag je de taxipas aanvragen. Hiervoor heb je een VOG (verklaring omtrent gedrag) en een medische keuring nodig

Bij Anton Pronk volg je de opleiding om je chauffeurskaart taxi te halen. In slechts 4 stappen ben je taxichauffeur. Ik werk volgens een lesprogramma dat speciaal door Anton Pronk is ontwikkeld. Hierdoor zijn de slagingspercentages hoog; ook jij hebt dus snel je taxipas op zak!

De opleiding bestaat uit 4 onderdelen:

Theorielessen

Theorie-examen

Praktijklessen

Praktijkexamen


DTHUIS LEREN VOOR JE THEORIE-EXAMEN

Bij Anton Pronk heb je snel je chauffeurspas in het bezit door de persoonlijke begeleiding en de speciale praktijk dagopleiding. Daarnaast word je opgeleid door een gekwalificeerd instructeur. Met je theorie ga je thuis aan de slag. Je ontvangt een oefencode voor 21 uur online examentraining. Het theorie-examen leg je bij jou in de buurt af. Ben jij er klaar voor om taxichauffeur te worden?

DAAROM

ANTON PRONK

  • Gekwalificeerde instructeurs.
  • Thuis studeren voor je theorie examen.
  • Praktijklessen naar jouw wens ingepland.
  • Hoog slagingspercentage.

Neem voor meer informatie contact met ons op.