Coaching

Bespaar tot wel 13% op brandstofverbruik en realiseer tot wel 35% aan schadereductie.


DE ROUTE

NAAR

BESPARING

De dieselprijzen rijzen de pan uit. Nu kan een deel van de kosten worden doorbelast en wordt er vaak nog een kleine korting gegeven, maar het feit blijft dat de kosten sterk toenemen en de prijzen de komende tijd ook niet zullen dalen. De brandstofkosten beslaan rond de 25% van de totale operationele kosten voor het wagenpark en op de korte termijn is het geen optie om de vloot te vervangen door nieuwe zuinigere wagens of door elektrische wagens.

Om direct veel op brandstofkosten te besparen, of grotere actiaradius met accu-vrachtwagens is de enige optie om meer aandacht te besteden aan het rijgedrag van uw chauffeurs en hen te helpen duurzamer te rijden. Het probleem is echter dat het daarop coachen van uw chauffeurs veel tijd kost. Daarnaast moeten de chauffeurs hier ook voor open staan. Dan kunt u er als bedrijf voor kiezen om het maar allemaal niet te doen, maar gezien de hoeveelheid geld die u dan laat liggen is dat niet meer wenselijk.

BESPAAR TUSSEN DE €500,- EN €2000,- AAN BRANDSTOFKOSTEN PER CHAUFFEUR PER JAAR

Om de gewenste gedragsverandering tot stand te brengen vergt dat continue aandacht van zowel het management en de chauffeurs. De factoren die bij de klanten van Anton Pronk leiden tot succes worden hieronder beschreven en zijn gebaseerd op het model van Ersösz. Dit model geeft aan dat (rij)gedragsverandering en dus kostenbesparing alleen tot stand komt wanneer er aan al de volgende succesfactoren wordt voldaan:

1. VISIE

2. VAARDIGHEDEN

3. PRIKKELS

4. MIDDELEN

5. PLAN VAN AANPAK


INCOMPANY

TRAINING

Wilt u meerdere werknemers tegelijkertijd deze cursus laten volgen voor de code 95 nascholing? Ik biedt u nu de mogelijkheid om deze training ook incompany (op uw locatie) te volgen door heel Nederland.

Zo bespaart u, uw werknemers niet alleen reistijd maar voorkomt u ook dat uw werknemers op het laatste moment nog de (on)nodige cursussen moeten halen voor het behouden van de code 95.

  • 4 uur e-learning
  • 3 uur praktijktraining
  • kosten € 529,- per 3 deelnemers
  • 3 tot maximaal 6 deelnemers op uw geschikte leslocatie* per dag.

*Neem voor meer informatie contact met ons op.